Mitjans aeris i terrestres treballen en l'extinció d'un incendi en la marjal de Gandia
Mitjans aeris i terrestres treballen en l'extinció d'un incendi en la marjal de Gandia EMERGENCIAS GVA

Mitjans aeris i terrestres treballen des d'aquesta matinada en l'extinció d'un incendi declarat en la marjal de Gandia (València) que ha obligat a tallar la carretera CV-605, que uneix aquesta població amb Xeraco, en els dos sentits de la circulació.

Cap a les 10 hores d'aquest dijous, treballaven en l'extinció del foc -que va començar dimecres, va obligar a fer alguns desallotjaments i va patir reproduccions pel vent una vegada controlat- un total de dos mitjans aeris, dos brigades de la Diputació de València, una unitat de Bombers Forestals i un coordinador forestal, segons informa Emergències en el seu compte de Twitter.

La circulació de vehicles està entre el quilòmetre 18.300 a l'altura de Gandia i el 15.300, que pertany al municipi de Xeraco, segons han informat a Europa Press des del centre de Gestió de Trànsit.

L'incendi va començar el dimecres, entre Gandia i Xeresa. En un primer moment, es va procedir al desallotjament preventiu d'un carrer pròxim a la marjal, tot i que no suposava cap perill per als residents. Després, es va informar de l'evolució favorable del foc i de la tornada a les seues cases dels veïns que havien hagut de deixar els seus habitatges.

El Consorci de Bombers de València ha donat per controlat l'incendi a les 04.17 hores de la matinada de dimecres a dijous, però el vent ha provocat reproduccions del foc. Amb l'eixida del sol s'han incorporat a les tasques d'extinció dos mitjans aeris i s'ha hagut de tancar al trànsit la CV-605 entre estos punts.

Consulta aquí más noticias de València.