L'Audiència Nacional demana a la Generalitat informació sobre la subvenció al PPCV per a les eleccions de 2007
L'Audiència Nacional demana a la Generalitat informació sobre la subvenció al PPCV per a les eleccions de 2007 EUROPA PRESS

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet referència a esta petició de documentació este dijous durant la sessió de control del ple de les Corts, després de la pregunta formulada per la síndica del PPCV, Isabel Bonig. "Esta setmana hem rebut una comunicació dient-nos que hem de donar tota la informació sobre el cas Gürtel", ha manifestat.

A l'escrit, referent a la peça separada de València dins del cas Gürtel, a què ha tingut accés Europa Press, l'Audiència Nacional explica que se seguix procediment abreujat contra Francisco Correa i altres persones per diversos delictes contra la hisenda pública, delicte electoral i falsedat en document mercantil.

Sobre esta investigació, demana a la Generalitat que "a la major brevetat possible" emeta i envie al Jutjat Central Penal certificat acreditatiu de quina va ser la subvenció concedida al PPCV per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques de 25 de maig del 2007.

Consulta aquí más noticias de València.