Motociclisme/Com.Valenciana.- Aleix Espargaró: "No he aconseguit rodar més agressiu ni empènyer com volia"
Motociclisme/Com.Valenciana.- Aleix Espargaró: "No he aconseguit rodar més agressiu ni empènyer com volia" MOTOGP.COM

"Per a mi, ha estat una temporada difícil fins ara. He buscat la forma de millorar, però no he arribat, especialment amb la part davantera i durant la primera part de la temporada. No he aconseguit rodar més agressiu ni empènyer com volia, ha sigut difícil trobar un equilibri, un objectiu i una bona posada al punt", ha assenyalat en una entrevista amb motogp.com.

El de Granollers ha explicat que ha intentat canviar el seu estil de pilotatge per a solucionar el problema després de vore els bons resultats del seu company d'equip, Maverick Viñales. "Quan vaig veure que Maverick era molt competitiu des del principi sabia que tenia una bona moto. D'una banda sent que he perdut una bona oportunitat per lluitar pel podi els caps de setmana", ha indicat.

"La moto està en el millor moment des que vaig arribar a Suzuki. La potència ha millorat molt durant la temporada. Crec que ara Suzuki està molt a prop d'Honda i Yamaha. És una moto molt competitiva i diria també que és la millor Suzuki de 4 temps de la història de Moto GP. És una llàstima anar-me'n ara", ha prosseguit.

Finalment, el català ha parlat del seu pròxim any amb Aprilia, on compartirà equip amb el britànic Sam Lowes, recent ascendit de Moto2. "La temporada que ve serà interessant. Aprilia ha realitzat bons passos, la moto és més competitiva cada cap de setmana i Álvaro -Baptista- està demostrant que la moto cada vegada més pot estar entre els sis primers. Serà un plaer per a mi ajudar a Aprilia en el desenvolupament de la moto, i espere poder fer el mateix treball que vam fer amb Suzuki per a posar l'Aprilia en les posicions davanteres", ha manifestat.

"Tornaré a ser pilot de fàbrica, així que òbviament l'objectiu és el podi. Treballaré dur i no em preocupa que la moto no siga competitiva al principi. L'objectiu és lluitar pel podi. Ara mateix no pense a l'equip ni en la moto. Estic centrat en Suzuki per fer un bon treball a València. La millor manera d'acabar la temporada i acabar amb Suzuki seria amb un podi", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.