Ferri -que ha realitzat estes manifestacions en un comunicat arran de les investigacions que es porten a terme per les irregularitats que envolten els grans premis de Fórmula 1 realitzats a València- ha celebrat "els avanços de l'actuació judicial per este cas".

"Des de Compromís hem vingut denunciant des de fa anys la gestió tan fosca que el PP va portar a terme amb l'organització de la Fórmula 1, un gran esdeveniment que va suposar un saqueig de les arques públiques valencianes", ha remarcat.

Per a Ferri, "l'important ara, a més que la justícia delimite les responsabilitats pels delictes que s'investiguen, és que els responsables d'este saqueig tornen els diners robat als valencians, per això no ens cansarem de reclamar-ho".

"Resulta preocupant que quan la justícia més posa contra les cordes a l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i el seu govern per l'organització irregular dels grans premis de F1, l'actual presidenta del PP, Isabel Bonig, es dedique a estrènyer vincles amb els responsables de l'època més fosca i corrupta de la gestió popular", a opinat Ferri.

I ha afegit en la mateixa línia: "Això diu molt del seu tast i evidència que Bonig en lloc d'estar al costat dels interessos dels valencians està per ocultar les conseqüències de la nefasta etapa del PP en el govern de la Generalitat".

Consulta aquí más noticias de València.