WomenCEO obri a valència la seua primera delegació a Espanya
WomenCEO obri a valència la seua primera delegació a Espanya ATENEO MERCANTIL

L'objectiu de l'entitat és "ser un punt de trobada a València per a les dones directives i les que volen arribar a ser-ho i que a través de WomenCEO puguen ampliar la formació, tractar temes d'interès i augmentar la seua xarxa de contactes", segons ha explicat Esperança Ferrando, una de les impulsores que la iniciativa s'implanta a València.

WomenCEO va nàixer a Madrid el 2011 com una associació de dones de directives, que actualment es troba en "ple període d'expansió tant nacional com internacional i València és la primera delegació que es crea a Espanya".

En acte de presentació han estat presents les impulsores a València d'esta iniciativa, Catalina de Pablos, directora de Desenvolupament de Negoci en Broseta Advocats; Esperança Ferrando, vicedegana de la facultat de Dret, Empresa i Ciències Polítiques CEU Universitat Cardenal Herrera i Carmen de Rosa, presidenta de l'Ateneu Mercantil de València.

Durant la presentació, Catalina de Pablos ha explicat que un dels objectius a curt termini a València és "atreure dones que vullguen sumar-se al projecte i ser sòcies". "Per això s'organitzaran amb periodicitat jornades afterwork, esdeveniments de formació, de lideratge, de temes jurídics, en resum, qualsevol tema que inspire és a dir útil perquè els qui ja són directives es consoliden i qui aspira a ser-ho seguisquen progressant", ha explicat.

Per la seua banda, Carmen de Rosa ha apuntat que, com a presidenta de l'Ateneu, "no podia rebutjar el repte de promoure WomenCEO a València perquè a l'ADN" de l'entitat "es troba l'esperit mercantil, la formació i la relació entre els socis per a seguir millorant en les seues diferents facetes, que són objectius que podrien extrapolar-se i adaptar-se per a les sòcies de la nova entitat que naix hui a València".

La jornada de presentació d'este dimecres se'n va a completar amb un acte obert al públic a les 19.00 hores en la Sala d'Actes de l'Ateneu Mercantil de València, en què participaran la presidenta de WomenCEO, Ana Lamas, i les impulsores de la iniciativa a València. A més, s'impartirà la conferència 'Noves formes de lideratge: sense gènere de dubta', a càrrec de Rosa Vidal, Sòcia Directora de Broseta Advocats.

Consulta aquí más noticias de València.