Comunitat Valenciana

Detingut un jove a Burjassot per intentar gravar amb el seu mòbil en els banys d'una facultat

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot (València) un home de 28 anys per presumptament utilitzar el seu telèfon mòbil per a gravar a estudiants en el bany d'homes d'una facultat universitària. El jove va ser sorprès per un professor després de col·locar un mòbil encés damunt de les escaioles del sostre, segons ha informat la Direcció Superior en un comunicat.

Els fets van produir-se en la vesprada d'este passat dilluns i els vigilants de seguretat de la universitat van retindre el sospitós després que va ser sorprès fins a l'arribada dels policies.

Un dels professors del centre havia observat que diverses escaioles del sostre dels banys estaven obertes després que el jove dipositara una cosa damunt i eixira corrent, tot i que finalment ha estat interceptat.

Una vegada allà, els agents es van dirigir amb ell al quart de bany i van trobar a sobre de l'escaiola un forat de mida reduït just damunt d'un dels lavabos. El mateix sospitós els ha confirmat que havia realitzat el forat amb les seues pròpies eines i que allà havia col·locat el seu telèfon mòbil amb la manera de gravació activat.

Per tot això, el jove, d'origen espanyol i amb antecedents policials, va ser arrestat en la mateixa facultat i va passar a disposició judicial a València per un presumpte delicte contra la intimitat.

REQUISEN EL SEU ORDINADOR

Després de les indagacions, els policies van descobrir que les eines que el detingut va utilitzar per a fer el forat les tenia a l'interior del maleter del seu cotxe: un martell, un tornavís i un cisell que han estat intervinguts.

En un posterior escorcoll en el seu domicili també van confiscar d'una torre d'ordinador, una tauleta, un disc dur extern, dos dispositius USB, un ordinador portàtil i una targeta de memòria, que van passar a dependències policials per a la seua anàlisi, de la mateixa manera que el telèfon mòbil que va utilitzar a manera de càmera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento