Comunitat Valenciana

L'Arenal Sound 2017 es celebrarà a Borriana per huitè any consecutiu entre l'1 i 6 d'agost

  • L'Arenal Sound 2017 es celebrarà a Borriana (Castelló) per huitè any consecutiu de l'1 al 6 d'agost, segons han confirmat este divendres l'organització del festival i l'Ajuntament. La primera ha apuntat que la setmana que ve es farà oficial l'esmentada decisió al costat del consistori i a la Generalitat Valenciana.
EL ARENAL SOUND 2017 SE CELEBRARÁ EN BURRINA
EL ARENAL SOUND 2017 SE CELEBRARÁ EN BURRINA
ARENAL SOUND
EL ARENAL SOUND 2017 SE CELEBRARÁ EN BURRINA

Les dues zones de descans Arenal i Malva-rosa es mantenen en la seua ubicació de sempre, de la mateixa manera que el Beach Club. El que encara queda per definir és la ubicació dels dos escenaris principals, una decisió que es prendrà més endavant juntament amb les autoritats i administracions pertinents.

Les entrades eixiran a la venda el pròxim 13 de novembre a partir de les 12.00 hores des de 35 euros l'Abonament General i 65 euros l'Abonament General VIP. És obligatori adquirir este Abonament General per a accedir al festival, ja que enguany, com a novetat, el tiquet de Zona Descans Arenal i Malva-rosa es posarà a la venda pròximament i es comprarà per separat des de 5 euros una vegada es confirme la ubicació definitiva dels dos escenaris principals.

A més, haurà venda física a Borriana per als veïns a preus reduïts -30 euros + despeses l'Abonament General i 60 euros + despeses l'Abonament General VIP-. Dijous que ve 10 de novembre aquells que estiguen empadronats a Borriana podran adquirir el seu abonament -màxim 2 entrades per persona- de 12.00 a 20.00 hores a la Llar Fallera.

El preu inicial dels dos tipus d'abonaments generals es mantindrà durant les primeres 12 hores de venda o fins que s'esgoten totes, des de les 12.00 hores de diumenge. L'organització ha apuntat que una acció "mai abans portada a terme a Espanya" s'anunciarà a partir de dilluns que ve de la mà de Arenal Sound, Hawkers i Red Bull.

AFTERMOVIE OFICIAL

D'altra banda, el 12 de novembre a les 12.00 hores arribarà l'estrena de l'Aftermovie Oficial, que recollirà els millors moments de la passada edició i que podrà vore's en el canal oficial de l'Arenal Sound en Dailymotion.

Per la seua banda, el regidor delegat del festival a l'Ajuntament de Borriana, Vicent Aparisi, ha explicat que "la confirmació definitiva que arribarà en els pròxims dies es deu al treball continuat de reunions que hem tingut amb l'empresa organitzadora".

Així, ha indicat que des del mateix dia de finalització de la passada edició es van posar a treballar "colze amb colze" amb l'administració autonòmica i l'organització per a aconseguir l'objectiu "que sempre hem tingut a l'equip de govern, que el festival Arenal Sound es faça en la nostra ciutat".

A més, Aparisi ha volgut "agrair la predisposició que a cada moment han mostrat les parts implicades en la futura celebració del festival a Borriana". Finalment, Aparisi ha anunciat que "la setmana que ve, Consell, organització i Ajuntament podrem donar tots els detalls".

Segons ha explicat, "encara queda per definir la ubicació definitiva dels dos escenaris principals en els quals es desenvolupen els concerts, que s'anunciarà per part de les parts implicades durant les pròximes setmanes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento