Comunitat Valenciana

Ribera Salut assegura que des de fa 18 mesos està "pendent" d'una reunió amb Sanitat

  • "Tenim el màxim interés que aquest procediment es faça en el temps i forma que marca el contracte" asseguren des de l'empresa.
  • Ribera Salut afirma que els terminis del contracte s'han "incomplit no per voluntat" d'aquesta empresa.
  • Per últim, l'entitat explica en un comunicat que no poden confirmar ni desmentir la xifra fins que es pose en comú la informació.
Hospital del grupo Ribera Salud.
Hospital del grupo Ribera Salud.
RIBERA SALUD
Hospital del grupo Ribera Salud.

L'empresa Ribera Salut va assegurar ahir dijous que des de fa 18 mesos "està pendent" d'una reunió amb la Conselleria de Sanitat per a abordar el tema de les liquidacions. "Tenim el màxim interés que aquest procediment es faça en el temps i forma que marca el contracte, que estableix que les esmentades liquidacions es realitzaran en el mes de març", va assenyalar, afegint que els terminis s'han "incomplit no per voluntat de Ribera Salut".

L'entitat es va pronunciar així en un comunicat, després que ahir dijous la titular de Sanitat, Carmen Montón, comunicara que exigiran a les cinc concessionàries sanitàries els 260 milions d'euros que han llançat les liquidacions pendents a favor de l'Administració i que són "de tots els valencians".

"Les dades que ha fet públics la Conselleria es refereixen a totes les concessions sanitàries, tant les de Ribera Salut com les d'altres operadors sanitaris, pel que no podem confirmar ni desmentir la xifra fins que tinguem l'oportunitat de posar en comuna la informació de les dues parts, concessionària i Administració, tal com estableix el contracte", va tancar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento