Comunitat Valenciana

Un conductor atropella una dona en pujar a la vorera amb el cotxe amb el qual fugia de la Policia

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un jove de 20 anys com a presumpte autor dels delictes de lesions, contra la seguretat del trànsit, resistència, desobediència i reclamació judicial ja que presumptament va atropellar una dona en pujar a la vorera amb el cotxe que conduïa mentre fugia dels agents que li havien donat l'alt perquè es va saltar un semàfor en vermell.

L'ara detingut, que va posar en perill la vida de "nombroses persones" en la seua fuga, tenia en vigor dos recerca de detenció i personació per dos jutjats, un de València i un altre de Paterna. A més d'atropellar la dona, a la qual va provocar danys en els colzes i els malucs, va topar contra altres dos vehicles, segons ha informat la Direcció en un comunicat.

Els fets van passar cap a les 12.15 hores d'este dimecres quan la Policia va cridar l'alto a un vehicle conduït per un jove, en vore'l saltar-se un semàfor en roig. El conductor va fer cas omís a la petició i va començar una persecució en la qual va fer maniobres zigzaguejants i fins i tot va circular en direcció oposada al sentit de la marxa, "posant en perill la vida de les persones i de molts menors, ja que era l'hora de l'eixida dels col·legis".

El conductor va arribar a pujar a una vorera amb el cotxe on presumptament va atropellar una dona que caminava per allà i va topar amb dos cotxes: un que estava parat en un senyal de stop i un segon quan va abandonar el vehicle per a seguir la fuga a peu i el turisme, per la inèrcia que portava, va acabar xocant contra un altre que estava aparcat.

La víctima de l'atropellament, una dona de 57 anys, va ser atesa pels serveis sanitaris, ja que presentava lesions en els colzes i el maluc. El jove va continuar la fugida a peu i va ser perseguit pels agents que van aconseguit detindre'l després de saltar un mur d'uns dos metres i una tanca d'un col·legi.

Els agents després de fer diverses comprovacions, van descobrir que a l'ara detingut li constaven en vigor dues recerques, detenció i personació, per dos jutjats, un de València i un altre de Paterna. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento