Comunitat Valenciana

Bauhaus rep en un mes al voltant de 4.000 sol·licituds de treball per al seu nou centre a Alfafar

  • Bauhaus, empresa especialista en productes per a la casa, taller i jardí, ha rebut en un mes al voltant de 4.000 sol·licituds per al nou centre que obrirà a Alfafar (València) en la primavera de 2017 amb el qual preveu generar 150 llocs de treball directes i altres 100 indirectes a través de col·laboracions amb xicotetes i mitjanes empreses de la zona.
Bauhaus recibe en un mes cerca de 4.000 solicitudes para su nuevo centro
Bauhaus recibe en un mes cerca de 4.000 solicitudes para su nuevo centro
BAUHAUS
Bauhaus recibe en un mes cerca de 4.000 solicitudes para su nuevo centro

En un comunicat, la companyia alemanya ha indicat que en esta primera fase del procés de selecció, que està previst que quede tancat el gener del 2017 amb les contractacions pertinents, Bauhaus té la col·laboració de l'Agència de Feina i Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alfafar que és l'organisme encarregat de rebre les sol·licituds i de fer una selecció curricular per als diferents llocs sol·licitats.

Durant la segona fase, el departament de selecció, formació i desenvolupament de personal de l'empresa s'encarregarà de fer les entrevistes finals, tant grupals com individuals. Una vegada finalitzat el procés, els nous treballadors portaran a terme un programa de formació específic acord a la seua responsabilitat.

Com és habitual en la companyia, totes les persones seleccionades per a formar part del futur centre Bauhaus València-Alfafar faran un programa de formació específic, el contingut i durada del qual dependrà del ja que vaja a ocupar l'empleat.

Concretament, la formació es compondrà d'una part teòrica, on es tractaran aspectes com la filosofia de l'empresa, la prevenció de riscos laborals o l'atenció al client, entre d'altres, a més d'una formació pràctica específica per al lloc corresponent de cada empleat.

EL SEGON CENTRE EN LA COMUNITAT

Situat al Parc Comercial Alfafar, el nou centre tindrà 13.500 metres quadrats de superfície comercial i naixerà amb la filosofia de la companyia alemanya d'"oferir sota un mateix sostre tots els productes i servicis necessaris per a la casa, el taller i el jardí".

Per esta raó, Bauhaus València-Alfafar posarà a disposició dels clients més de 120.000 productes distribuïts en 15 seccions diferents, algunes d'elles molt innovadores en el sector. Destaquen seccions especials com el CityGarden, amb més de 15.000 productes per al jardí i exteriors; i el MundiBany, amb tot el necessari per a reformar i condicionar el bany i la cuina, posant a disposició dels clients un servici integral d'instal·lacions i reformes. Una altra de les novetats és Nautic, una àrea dedicada a la navegació i a l'oci aquàtic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento