Comunitat Valenciana

Sagredo demana a Port Mediterrani que "s'adapte" al model de ciutat "sostenible" per a poder implantar-se a Paterna

  • L'alcalde de Paterna (València), Juan Antonio Sagredo, s'ha reunit amb els promotors de Port Mediterrani i els ha demanat que "s'adapten" al model de ciutat "sostenible" per a poder implantar-se al municipi.
Imagen del proyecto de centro comercial y de ocio Puerto Mediterráneo
Imagen del proyecto de centro comercial y de ocio Puerto Mediterráneo
PUERTO MEDITERRÁNEO
Imagen del proyecto de centro comercial y de ocio Puerto Mediterráneo

Així ho ha explicat Sagredo en una roda de premsa en la qual ha comparegut al costat del regidor d'Urbanisme, Carles Martí, després de ser preguntat per si de cas ja s'ha reunit amb els promotors de Port Mediterrani.

El primer edil ha indicat que els promotors d'este projecte "volien fer una espècie de cimera amb la vicepresidenta, el president i la consellera", però l'alcalde els ha dit "absolutament clar" que per part del Consell "baix el paraigua de la figura ATE ja s'ha donat per liquidat el projecte".

Sagredo els va traslladar que estan "a favor d'inversions en el territori i que es creu el treball", però "si insistixen com així sembla, i personalment em sembla bé que insistisquen a voler invertir a Paterna, el fet únic és que s'han d'adaptar al model de ciutat que l'equip que ha sortit del 'Acord del Batà' té en ment: una ciutat sostenible, moderna i de futur".

"Si vénen a implantar-se com a projecte, s'han d'adequar a les condicions que tenim pensades com ciutat sostenible", ha manifestat l'alcalde, qui ha afegit que "si s'adeqüen, evidentment hauran de fer molts canvis", perquè el model "no siga tan depredador"

Així, ha indicat que una vegada tancada la figura de l'ATE "el fet més normal és que ho intenten fer amb una modificació d'un pla parcial". "Però el que està clar és que o s'adapten al full de ruta que té este equip de govern o evidentment seguirem en la sendera del fracàs", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento