Cristina branco renova el fado

Una de les veus del fado portuguès actua avui a l’Auditori i presenta el seu nou disc ‘Live’, que fa un homenatge a la prolífica cantant Amalia Rodrigues.
La portuguesa Cristina Branco, una de les renovadores del tradicional Fado, presenta aquesta nit amb motiu de la 12ª edició del Festival Músiques del Món, el seu últim disc Live, amb el qual celebra 10 anys de carrera i ret tribut a la reina del gènere, Amalia Rodrigues.El disc reuneix gairebé una vintena de cançons originals de l’artista que Branco reversiona. «Per a Amalia el fado era de color negre, per a mi, és de color vermell» afirma la cantant al referir-se al gènere, relacionat des de sempre amb la nostàlgia i la tristesa, la famosa saudade pròpia tant de Galícia com de Portugal.

En aquest disc, gravat a Holanda, Branco crea un so que barreja la modernitat del seu estil i els fados més antics. Respecte al contingut d’aquest recopilatori, Branco assegura que el més difícil és cantar a Amalia Rodrigues  sense deixar de ser Cristina Branco.

* L’Auditori (C/Lepant 150) A partir de les 20.30hores. Preu: 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento