Comunitat Valenciana

Rivera creu que la legislatura serà "fructífera" i espera reformes estructurals

  • El líder de C's, Albert Rivera, ha explicat que confia que la legislatura que acaba de començar serà "fructífera" i espera d'ella reformes estructurals que modernitzin a Espanya.
Albert Rivera en el debate de investidura en el Congreso
Albert Rivera en el debate de investidura en el Congreso
EUROPA PRESS
Albert Rivera en el debate de investidura en el Congreso

En una entrevista este dimecres en TV3 recollida per Europa Press, ha assenyalat que espera notar "un gir de 180 graus" en el nou Govern, i ha apuntat que el màxim responsable que la legislatura no acabi abans de temps és el president, Mariano Rajoy.

Rivera ha subratllat que després de 40 anys de democràcia cal revisar molts temes, i es presenta "una oportunitat per a parlar" de la Constitució, que deu renovar-se per a no acabar deteriorada, ha opinat.

CATALUNYA

Sobre Catalunya, ha afirmat que C's manté en la comunitat "el mateix discurs que ha tingut els últims anys", i seguix apostant per la regeneració d'Espanya, la convivència i el que unix als catalans.

Tot i això, ha lamentat el PDECAT -l'antiga CDC- hi haja "abandonat" el seu històric paper de negociador a Espanya i ara sol aposte per la independència.

En este sentit, ha lamentat que el president de la Generalitat catalana, Carles Puigdemont, no vaja a ser present en la conferència de presidents autonòmics, una cosa que ha qualificat de "molt greu" ja que veu fonamental que estiguen tots, independentment de la ideologia.

Sobre les declaracions de la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, sobre la seua escorta, ha sostingut que "no cal exagerar, sol és la realitat" que la Conselleria d'Interior coneix i recomana, ha subratllat Rivera, que ha dit que no és un debat polític sinó de seguretat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento