Comunitat Valenciana

La seu del PPCV farà una jornada de portes obertes per a "escoltar la societat i incorporar els seus suggeriments"

  • El president de la gestora del PP a València ciutat, Luis Santamaría, ha presentat les jornades de portes obertes que tindran lloc els pròxims dies 4 i 5 de novembre a la seu regional del PPCV a València i que tenen per objecte "compartir amb la societat civil el seu diagnòstic sobre el que passa a la ciutat des de les perspectives de l'àrea social, educativa, moviment veïnal i econòmic". Així, ha destacat que busquen "escoltar a la societat i incorporar els seus suggeriments a la tasca d'oposició",
Luis Santamaría en rueda de prensa
Luis Santamaría en rueda de prensa
PPCV
Luis Santamaría en rueda de prensa

Santamaría ha assegurat que el PPCV està en un "procés de reconstrucció en el qual es busca ajustar el discurs del partit a les necessitats reals dels valencians". Per esta raó, ha avançat que "totes les idees i suggeriments que sorgisquen de les diferents taules de treball les anirem traslladant a la tasca d'oposició a la ciutat de València", ha manifestat.

Les jornades seran inaugurades per la coordinadora general del PPCV, Eva Ortiz, divendres que ve a les 16.00 hores i donarà pas a la celebració de tres taules de treball, segons ha informat el partit en un comunicat.

La primera d'estes, ha explicat Santamaría, serà per a "analitzar la situació dels carrers i barris de la ciutat al costat dels representants del moviment veïnal".

El president d'Archival, José Luis Lliso; la presidenta provincial de Tyrius, Vicenta Alcácer; el president de l'Associació de Veïns de la Creu Coberta, Rodolfo Izquierdo, i la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de València, María José Broseta -esta última pendent de confirmació- seran els participants d'este panell moderat per dos presidents de districte del PP a la ciutat. La segona de les taules serà la d'àmbit social i estarà coordinada per la senadora Marta Torrado.

El president de la gestora ha avançat que els participants seran el president de Càritas, Ignacio Grande; el gerent d'Aspaym, Vicente Balaguer; la directora gerent de Casa Caritat, Guadalupe Ferrer, així com el portaveu de la Mesa per l'Educació en Llibertat, Vicente Morro.

La vessant econòmica serà la protagonista de la tercera de les taules que coordinarà Jorge Carbó. Els participants seran la gerent de l'Associació de Comerços del Centre, Julia Martínez; el gerent de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, David Izquierdo; el president de l'Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana, Rafael Pardo, i un representant d'AVA-Asaja.

Els principals problemes detectats pel PP a la ciutat i que van a tindre cabuda en estes jornades, segons ha explicat Luis Santamaría, són "la brutícia als carrers, la inseguretat ciutadana, la pràctica del botellot, els apartaments turístics, la peatonalització sense diàleg, el pàrquing de la plaça de Bruges, o la política participativa que el tripartit dificulta cada vegada més, entre d'altres qüestions".

Dissabte al matí, a partir de les 10.15 hores, tindrà lloc la quarta i última taula de treball on els protagonistes seran els portaveus del PP en diferents ciutats espanyoles on estan fent tasques d'oposició.

Santamaría ha explicat que este panell el moderarà el portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó, qui donarà pas als seus homòlegs a l'Ajuntament de Saragossa (Jorge Azcón); Còrdova (José Antonio Nieto); Madrid (Inmaculada Sanz); Barcelona (Alberto Fernández) i un representant del grup municipal del PP a l'Ajuntament de La Corunya.

CLAUSURA

En la posterior clausura intervindran Luis Santamaría; el president provincial del PP de València, Vicente Betoret; un membre de la direcció nacional del partit i la presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig, qui com és habitual en este tipus d'actes serà l'encarregada de tancar les jornades que perseguixen, ha recordat Santamaría, "donar un pas més en la identificació del partit amb les reivindicacions dels ciutadans de la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento