Comunitat Valenciana

El cadàver trobat en Xella és el de la menor desapareguda i el detingut és un amic major d'edat

  • El cadàver trobat este divendres en un avenc de la població valenciana de Xella (València) correspon al de la menor de 16 anys desapareguda i el detingut en relació amb els fets és un amic major d'edat de la víctima. Segons les primeres investigacions, no tenia relació sentimental amb l'adolescent, han informat a Europa Press fonts de la investigació.
Sima de Chella (Valencia) donde se ha localizado el cadáver
Sima de Chella (Valencia) donde se ha localizado el cadáver
EUROPA PRESS
Sima de Chella (Valencia) donde se ha localizado el cadáver

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat este matí el cos de la xica, que es trobava nu a diversos metres de profunditat, pel que ha estat necessària la participació del Grup Rural de Rescat i Intervenció en Muntanya per recuperar-lo.

La jove, anomenada Vanessa, se'n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar en el seu domicili i després li va dir a la seua mare que se n'anava a casa d'unes amigues. Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues però l'endemà no va anar al col·legi, per la qual cosa la mareh va presentar ahir a la vesprada la denúncia.

Sobre el cas s'ha decretat el secret de sumari i es practicarà l'autòpsia per a determinar les causes de la mort de la menor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento