Comunitat Valenciana

Investiguen la desaparició d'una xiqueta de 15 anys en Xella (València)

  • La Guàrdia Civil investiga la desaparició d'una adolescent de 15 anys de la població valenciana de Xella. La menor, anomenada Vanesa, se'n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar en el seu domicili i després li va dir a la seua mare que se n'anava a casa d'unes amigues.

"Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues però l'endemà no va anar al col·legi", per la qual cosa la mare va presentar ahir a la vesprada la denúncia, segons ha explicat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, a preguntes dels mitjans a la presentació de l'operació de trànsit amb motiu del pont de Tots Sants.

Moragues ha detallat que la Guàrdia Civil està des d'ahir investigant la desaparició, "seguint les pistes i parlant amb les persones conegudes de Vanesa".

"Estem seguint les investigacions i les indagacions oportunes per a intentar localitzar-la en el menor temps possible", ha subratllat el delegat, que ha apuntant que la nena "no tenia discussions, aparents ni amb familiars ni amics".

Alhora, ha comentat que no es té constància que hagen desaparegut objectes ni diners de casa seua. "Amb la qual cosa, en un escenari de normalitat aparent, la Guàrdia Civil està investigant i intentar localitzar-la", ha asseverat.

Moragues no ha volgut aventurar cap hipòtesi i ha incidit que els agents de la Guàrdia Civil estan parlant amb l'entorn d'amics.

Per la seua banda, des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Xella es va fer públic ahir a la nit un bàndol per a informar a la població de la desaparició i intentar ajudar a localitzar a la menor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento