Comunitat Valenciana

Trànsit calcula 3,3 milions de moviments de vehicles a les carreteres aquest pont

  • Es preveuen uns 3.300.000 moviments de vehicles a les carreteres de la Comunitat Valenciana.
  • L'Operació Tots Sants del 2016 arranca hui divendres 28 d'octubre a les 15 h. i conclourà el dimarts 1 a les 24 h.
  • Transit posa en marxa un gran dispositiu i informa dels itineraris alternatius per a evitar problemes.
Carretera, tráfico, coches, atascos, vehículos, autovía, operación salida
Carretera, tráfico, coches, atascos, vehículos, autovía, operación salida
EUROPA PRESS
Carretera, tráfico, coches, atascos, vehículos, autovía, operación salida

Trànsit calcula que hi haurà uns 3.300.000 moviments de vehicles a les carreteres de la Comunitat Valenciana des de les 15 hores d'aquest divendres i fins a les 24 hores de dimarts que ve, 1 de novembre, en el transcurs de l'Operació Tots Sants del 2016, segons ha informat aquest dijous el Centre de Gestió de Trànsit de València.

D'aquesta xifra, correspon a la província de València 1.550.000, 1.250.000 a Alacant i 500.000 a Castelló. Els dies i hores de major intensitat de circulació seran este divendres de 16 a 21 hores; dissabte de 8 a 14 hores, i dimarts de 8 a 14 i de 16 a 21 hores.

A la província de València les carreteres i trams considerats "conflictius" són en l'A-3 dels punts quilomètrics 300 al 295, a l'entrada de Requena; l'enllaç de l'A-7 i l'A-3; la N-332 en els extrems de la variant de Gandia i les travessies de Bellreguard i Oliva i en la travessia de Favara; i en la CV-500 en el tram entre el final de l'autovia i la rotonda del Sidi en l'eixida i entre la rotonda del Perellonet i la del Saler en els retorns.

Pel que fa a Alacant, els trams "conflictius" estan en l'A-70 en els accessos i eixides de la circumval·lació d'Alacant; en la N-332 en la travessia d'Altea i en els accessos a l'Altet-Santa Pola i platges i Torrevella. Mentre que, a Castelló, en la N-340, entre Orpesa i el límit provincial amb Tarragona.

Per a afavorir la fluïdesa i la seguretat de la circulació, Trànsit utilitzarà "al màxim" els recursos humans disponibles. En aquest sentit, agents de l'Agrupació de la Guàrdia Civil, Personal Funcionari del Centre de Gestió de Trànsit, Patrulla d'Helicòpters i personal encarregat del manteniment d'equips i de la instal·lació de mesures a la carretera prestaran especial atenció a les incidències del trànsit.

A més, Trànsit tindrà la col·laboració de Policies Locals per als accessos a les grans poblacions i travessies on tinguen atribuïda i exercisquen la vigilància i paralitzarà totes les obres que afecten la circulació des de les 13 hores d'aquest divendres i fins a les 24 hores de diumenge, i entre les 8 i les 24 hores de dimarts.

D'altra banda, hi haurà restriccions a la circulació de vehicles de mercaderies perilloses, i a la circulació de vehicles que precisen autorització complementària per a circular entre les 8 i les 24 hores entre diumenge i dimarts.

Trànsit ordenarà la circulació des de divendres i fins al dilluns en la CV-500 (rotondes d'entrada i eixida). Divendres també en l'A-3 i en l'A-7, per a facilitar la incorporació del trànsit procedent de la A-3, en sentit Alacant, i en l'A-3 amb l'ordenació sentit València i l'anul·lació dels carrils via lenta i esquerre. Dissabte i diumenge també s'ordenarà el trànsit en la CV-401, amb el tancament de moviments d'accés a la CV-500.

Itineraris alternatius

Trànsit ha establit una sèrie d'itineraris alternatius per a evitar problemes de circulació. Per a la N-340, recomana utilitzar l'AP-7 de peatge; entre València i Alacant, Trànsit recorda que després de la posada en servici de la variant del Barranc de la Batalla, ha quedat completada l'Autovia del Mediterrani A-7, entre València i Alacant per l'interior. Així, el nou itinerari València-Alcoi-Alacant s'establix per les autovies A-7.

Per a Alacant-Múrcia es recomana l'ús de l'A-7; per a la travessia d'Alacant, l'autovia A-70; i des de l'A-31, A-70 i A-7 cap a Costa Sud d'Alacant, es recomana l'autopista AP-7.

Des de A-31 cap a Sant Vicent del Raspeig, Universitat, Campello, Benidorm, Altea, es recomana l'ús de l'Autovia CV-80, que discorre entre Sax i Castalla per a enllaçar amb l'Autovia A-7; i des d'A-31 cap a Elx, Oriola, Torrevella, Múrcia i Cartagena.

Per a les eixides de l'A-3 recomana l'Autovia del Túria CV-35 per enllaçar amb la CV-50 i connectar amb l'Autovia de l'est A-3; mentre que per a València-Múrcia, s'aconsella València-la Font de la Figuera fins a l'Autovia d'Alacant A-31 (Talaia-Alacant), abandonant aquesta última per a enllaçar amb l'Autovia del Camí de Castella i connectar amb l'Autovia del Mediterrani A-7 abans d'arribar a Elx.

Alhora, Trànsit explica que pot evitar-se la N-332 per l'AP-7 i per a Gandia s'aconsella la A-35 abandonant-la en la sortida 44, per a enllaçar amb l'A-7 abandonant-la en el seu punt quilomètric 410 i connectar amb la CV-60.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento