Comunitat Valenciana

Ebo, el primer goril·la nascut a la Comunitat Valenciana, celebra el seu quart aniversari en Bioparc

  • El primer goril·la nascut a Bioparc València i en tota la Comunitat, Ebo, ha celebrat el seu quart aniversari en família. L'equip tècnic de Bioparc ha volgut que tinguera un dia molt especial i s'han acurat amb uns suculents i originals regals, segons ha informat el parc en un comunicat.
Ebo celebra su cuarto cumpleaños
Ebo celebra su cuarto cumpleaños
BIOPARC
Ebo celebra su cuarto cumpleaños

Ebo és per als valencians una icona de la conservació d'espècies en greu perill d'extinció. El seu nom així ho recorda ja que es tracta d'un xicotet i valuós bosc del Camerun on habita un grup de goril·les que es troben seriosament risc d'extinció a curt termini.

A més, Ebo és un projecte de Conservació in situ que es desenvolupa precisament en esta zona i en què Fundació BIOPARC participa. Ebo va nàixer fa 4 anys i ho va fer fruit d'un programa de reproducció en captivitat, és a dir d'un projecte de Conservació ex situ.

Este jove goril·la ha estat també el primer goril·la nascut a la Comunitat Valenciana i cada any el seu aniversari és "una alegria compartida" per tot l'equip tècnic de Bioparc que convertix este dia en una jornada "plena de sorpreses no només per a ell sinó per a la seua família i, de manera paral·lela, per a tots els visitants que han tingut l'oportunitat de contemplar-lo".

Ebo viu al costat dels seus pares i altres femelles en el grup reproductor de Bioparc València i este 2016 ha vist "amb curiositat i sorpresa" l'arribada d'una germana. Per tant, segons Bioparc, este aniversari té "un significat especial".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento