Morella, candidata a convertir-se en una de les 7 Meravelles Rurals de 2016 a Espanya

  • Toprural busca amb la iniciativa oferir la màxima visibilitat als grans paratges i destinacions rurals de la geografia espanyola.
  • La votació es porta a terme gràcies a una enquesta a través les xarxes socials i tots els canals de comunicació del portal.
  • L'elecció suposaria una promoció única no només per a aquesta localitat sinó també per a les quals es troben al seu voltant.
Localidad de Morella
Localidad de Morella
EUROPA PRESS

El municipi castellonenc de Morella opta a ser una de les 7 Meravelles Rurals 2016 a Espanya, certamen promogut pel cercador d'allotjaments rurals Toprural, que ha presentat 20 candidates. La proposta té com a objectiu oferir la màxima visibilitat als grans paratges i destinacions rurals de la geografia espanyola.

Aquesta iniciativa, ja en la seua cinquena edició, es porta a terme gràcies a una enquesta a través les seues xarxes socials i tots els seus canals de comunicació del portal especialitzat en turisme rural, que té 420.000 usuaris registrats i dos milions de visites al mes.

Tots els viatgers que desitgen participar en l'elecció de les 7 Meravelles Rurals 2016 podran fer-ho a través de la pàgina de Facebook de Toprural des del 25 d'octubre al 15 de novembre, entre els més d'aproximadament 126.000 seguidors del portal.

Les 20 candidates, en les que estan representades totes les comunitats autònomes, es presentaran a un públic potencial de més de 17 milions de viatgers amb els quals compta el territori nacional.

Per a les localitats veïnes a aquests paratges suposa una oportunitat de promoció única, ja que tenen pocs recursos per a obtindre visibilitat a Internet i amb esta acció, i la seua posterior promoció, guanyen accés a milions de viatgers, sense cap cost.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento