Casado assegura que el PP està compromès amb la reforma del finançament i el Corredor Mediterrani

  • VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)
Casado asiste al Consejo de dirección del PP
Casado asiste al Consejo de dirección del PP
EUROPA PRESS

El vicesecretari del partit, Pablo Casado, ha assegurat este dimecres que el PP està "compromès" amb la reforma del sistema de finançament, que "no li va bé" a la Comunitat Valenciana perquè "no es té en compte l'increment de la població", i amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani.

Casado, després d'assistir a la reunió del consell de direcció del PPCV, ha recalcat "sincerament" que la direcció nacional té com "una prioritat absoluta" al PPCV perquè "encarna" l'"alternativa" a "un pretès govern del canvi que ha estat el govern de la frustració".

Sobre esta qüestió, ha explicat que el canvi del model de finançament "va en el seu programa electoral, en el pacte al qual s'han arribat amb Ciutadans i Coalició Canària, així com en els huit Pactes d'Estat que es van oferir al PSOE". De la mateixa manera, ha apostat per "seguir avançant" en el Corredor Mediterrani, en què ha recordat que ja s'han invertit més de 5.000 milions i que estan "molt compromesos" amb el seu desenvolupament.

Casado ha apuntat que els governs que "es deien del canvi, que van perdre les eleccions, que van pactar contra qui van guanyar les eleccions en els 15 mesos que porten s'ha demostrat que no eren Governs del canvi, sinó de la frustració".

Així, ha assenyalat que "tot el que van prometre no han pogut fer-ho perquè no saben gestionar", perquè "s'han endeutat més" i perquè "ni tan sols es posen d'acord entre els quals hi ha". "La pugna que veiem en el tripartit el que fa és empobrir als valencians perquè es dediquen a una pugna entre els quals hi ha per veure qui apareix més en els mitjans", ha lamentat.

De la mateixa manera, ha assenyalat que la gestió de Puig és "francament decebedor" perquè "res del que va prometre en el programa electoral s'està fent".

En canvi, ha destacat que el PP treballa "a resoldre els problemes" que té la Comunitat Valenciana. "Davant tenim el radicalisme de partits a l'Ajuntament de València i en la Generalitat que estan en debats identitaris i ideològics passats de moda que no han creat prosperitat ni feina", ha lamentat. "Per això hem de tornar com més prompte millor a les institucions", ha apostat.

Casado, que ha afirmat "sentir-se a casa" a la Comunitat Valenciana i ha destacat la "relació extraordinària" que mantenen amb Bonig i el seu equip, que tenen "una idea clara del que es necessita ací".

Així, ha afirmat que el PP és "el que més ha fet" a la Comunitat Valenciana i per "el projecte de futur per als valencians, que no volem parlar del que ens separa ni que hi haja una barrera lingüística" sinó "destacar la riquesa que té en tindre llengua pròpia".

"CAPITANEJAR LES REFORMES"

Per part seua, Bonig ha destacat que ha estat un Consell de direcció "molt productiu" en què s'han tractat aspectes d'"interès" per a la Comunitat Valenciana i han transmés a Casado "l'agraïment" de la direcció regional perquè "sempre" ha estat "al seu costat en tot el que hem necessitat".

Bonig ha recalcat que el PP "seguix sent el partit majoritari" que "no va a deixar de pilotar i de capitanejar" les "grans reformes" que necessita com la Comunitat Valenciana. Per esta raó, mantindran "un discurs reivindicatiu i lleial amb el Govern d'Espanya i de la Generalitat valenciana tot i que Puig i Oltra estem molt distanciats ideològicament".

"Però anem a estar allà passe el que passe, sempre, perquè sempre hem estat el partit de referència dels valencians i el que millor defensa els seus interessos", ha postil·lat Bonig, que ha postil·lat: "ens van a trobar en una oposició dura però lleial".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento