Comunitat Valenciana

Ballester (Podem): "Ni per activa ni per passiva anem a deixar esta comunitat en mans novament del PP"

  • La diputada de Podem Àngela Ballester ha assegurat este dimarts que no està a l'"ànim" del partit trencar l'Acord del Botànic, que ha estat "una salvaguarda de la ciutadania valenciana front al PP", i ha aclarit: "Ni per activa ni per passiva anem a deixar esta comunitat en mans novament del PP".
Ángela Ballester
Ángela Ballester
EUROPA PRESS
Ángela Ballester

Així s'ha pronunciat davant dels mitjans després de la reunió de la comissió de seguiment del pacte, que ha acordat el document final d'ampliació del mateix, on ha indicat que "hui és un bon dia per a recordar per què impulsem la signatura de l'Acord del Botànic pensant en els valencians" i en "rescatar-los de 20 anys de governs injustos del PP", pel que no pensen "castigar als valencians per moviments que hagen fet en altres àmbits els càrrecs del PSOE".

Ballester ha incidit que amb esta ampliació es revalida esta "responsabilitat" de Podem amb els ciutadans, i alhora ha lamentat que este pacte que ha estat fins ara "presoner de les polítiques de Montoro i Rajoy" ho serà també de "la posició adoptada pel PSOE" amb la seua abstenció en la investidura de Mariano Rajoy.

Preguntada sobre la relació de Podem amb el PSPV, ha assegurat que és "cordial" i ha recalcat que la formació morada "està ací per a aportar", tot i que sí ha traslladat als socialistes valencians la seua preocupació per esta "contradicció que implica estar aprovant unes mesures que poden canviar la vida dels valencians" mentre s'opta per una abstenció que permetrà al "govern de la corrupció, de les retallades i de l'infrafinançament" seguir a la Moncloa.

AFECTADES LES MESURES, NO EL PACTE

Així, la parlamentària considera que "si algú ha amenaçat l'Acord del Botànic és Ximo Puig, però no el mateix acord sinó el contingut, que és el que importa", tenint en compte que un nou govern del PP amenaça les polítiques que preveu el pacte.

Ha recalcat que el pacte no està en perill, tot i que sí "el contingut de les polítiques", però Podem vetllarà perquè s'apliquen. En qualsevol cas, ha dit que "si el PSOE amenaça el contingut no només abstenint-se en la investidura, sinó mostrant falta de voluntat per a aplicar les polítiques de l'Acord, llavors sí estarà en perill".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento