Comunitat Valenciana

Un jutjat de València declara l'extinció de l'empresa del sector del moble Teyoland SA

  • Teyoland conclou el procés de concurs voluntari de creditors i davant de la inexistència de béns.
  • La firma va entrar en concurs de creditors 7 mesos després d'anunciar el tancament de la botiga que ocupava un pavelló de Fira València.
  • Esperaven arribar al milió de visitants en un any i una facturació de 40 milions basada en la seua aposta pel producte 'made in Spain'.
Teyoland
Teyoland
EUROPA PRESS
Teyoland

El jutjat del Mercantil número 2 de València ha declarat l'extinció de la mercantil Teyoland SA després de concloure el procés de concurs voluntari de creditors i davant de la inexistència de béns, segons l'edicte que publica este dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

La firma va entrar en concurs de creditors el juliol de 2014, set mesos després d'anunciar el tancament de la botiga que ocupava el pavelló 7 de Fira València. La mercantil va obrir les portes en aquest pavelló el 5 de juny de 2013 amb les expectatives d'arribar al milió de visitants en un any i una facturació de 40 milions d'euros basada en la seua aposta pel producte 'made in Spain'. Tot i això, sis mesos després, el 27 de novembre d'eixe any va anunciar que tancava amb la intenció de rellançar la botiga en el primer trimestre de 2014.

L'esmentada data tampoc es va complir i poc més d'un any després de l'obertura i set mesos després del tancament, el Jutjat del Mercantil número 2 de València acordava declarar la mercantil en concurs de creditors.

Ara, el jutge ha dictat una interlocutòria amb data 3 d'octubre en la qual acorda la conclusió d'aquest procés per la inexistència de béns i procedeix a l'arxiu de les actuacions, declarant l'extinció de la mercantil i el tancament del full de la seua inscripció en els registres públics que corresponga.

El deutor, en cas de ser persona natural, queda responsable del pagament dels crèdits restants i els creditors podran iniciar execucions singulars, en tant no s'acorde la reobertura del concurs o no es declare nou concurs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento