Comunitat Valenciana

La Policia de Paterna aconsella mantindre la calma i informar sobre els "pallassos diabòlics"

  • En els últims dies, la Policia Local del municipi ha rebut nombroses telefonades de veïns alertant de la intimidant presència de joves disfressats.
  • Des del consistori recomanen mantindre la calma, avisar als agents del lloc exacte d'albirament i ser prudent en la difusió de la informació.
  • "Aquests albiraments de pallassos terrorífics poden convertir-se en un risc a causa de la seua ràpida propagació per Internet", assenyalen.
Payasos diabólicos en Paterna
Payasos diabólicos en Paterna
AYUNTAMIENTO DE PATERNA
Payasos diabólicos en Paterna

La Direcció de la Policia Local de Paterna (València) ha llançat una sèrie de recomanacions a la població sobre com actuar davant dels albiraments de "pallassos diabòlics", un fenomen que ha arribat al municipi i davant del qual aconsellen mantindre la calma i el sentit comú, no entrar en conflicte ni en polèmica amb ells, avisar la Policia Local sense necessitat d'interpretar la situació, informar de l'albirament i del lloc exacte i ser prudent a l'hora de difondre informació que puga generar alarma social.

La regidora de Seguretat, Núria Campos, ha fet una crida al respecte i a la prudència ciutadana i ha explicat que amb aquests consells volen "ser previnguts i evitar enfrontaments entre seguidors i detractors d'aquesta moda, ja que el que per a uns és divertit per a altres pot arribar a ser un autèntic malson".

Durant el cap de setmana passat la central de transmissions de la Policia Local de Paterna va rebre nombroses telefonades de veïns alertant de la intimidant presència a la nit d'un grup de joves disfressats de "pallassos terrorífics" per la zona del parc de Alborgí espantant vianants.

Les recomanacions d'actuació a la ciutadania pretenen que els veïns no intervinguen en cap cas i sàpiguen distingir quan aquest fenomen és una broma i quan es converteix en una amenaça.

"Amb aquests consells volem ser previnguts i evitar enfrontaments entre el que per a uns és divertit, però per a altres pot arribar a ser un autèntic malson", ha explicat la regidora de Seguretat.

El Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, ha assenyalat que "aquests albiraments de pallassos terrorífics a Paterna poden convertir-se en un risc a causa de la seua ràpida propagació per Internet" i ha explicat que són "nombrosos els usuaris de xarxes socials que pengen inquietants fotografies de pallassos diabòlics en diferents punts del poble com el parc d'Alborgí o la carretera a Valterna i informen en fòrums locals de la seua presència, una informació que pot arribar a ser malinterpretada per alguns i ser focus de polèmica".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento