Miquel Domínguez no assistix al seu primer ple de les Corts com a diputat no adscrit

Miquel Domínguez no assistix al seu primer ple de les Corts com a diputat no adscrit

Miquel Domínguez no assistix al seu primer ple de les Corts com a diputat no adscrit
Miquel Domínguez no assistix al seu primer ple de les Corts com a diputat no adscrit (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El ja exdiputat del grup popular Miquel Domínguez no ha assistit este dimecres al començament del seu primer ple com a membre del grup de no adscrits de les Corts Valencianes. El seu escó està ubicat al costat de l'exparlamentària de Podem Covadonga Peremarch, entre el grup Ciutadans i el PP.

Miquel Domínguez va sol·licitar la setmana passada la seua baixa en el PP, després del qual el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) decidira obrir-li causa per un presumpte delicte de blanqueig en el cas Imelsa.

La presidenta del PPCV i síndica popular en les Corts, Isabel Bonig, va sol·licitar l'acta a Domínguez, però este es va negar i va decidir conservar-la situant-se com a diputat no adscrit.

L'objectiu de la seua baixa en el PP, tal com ha explicat ell mateix a l'escrit que ha presentat en el registre de les Corts, és "no generar cap tipus de perjuí al grup parlamentari popular". Alhora, ha anunciat que si s'arxiva o es resol de manera favorable, com considera que "és d'esperar", sol·licitarà la seua reincorporació al grup parlamentari popular de les Corts.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2866547/0/miquel-dominguez-no-assistix-al-seu-primer-ple-les-corts-com-diputat-no-adscrit/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios