Comunitat Valenciana

Els autobusos urbans d'Alacant incorporen ports USB per a recarregar dispositius mòbils

  • La Regidoria de Mobilitat i la concessionària del transport públic urbà, Masatusa, han completat la instal·lació de ports USB en tots els autobusos urbans d'Alacant.
Uno de los enchufes USB instalados en los autobuses urbanos
Uno de los enchufes USB instalados en los autobuses urbanos
AYTO ALICANTE
Uno de los enchufes USB instalados en los autobuses urbanos

Segons ha informat la Regidoria, s'han instal·lat quatre ports a cadascun dels 87 autobusos de la flota. Els USB s'ubiquen en els pals verticals situats en la part del darrere dels autobusos i permeten la càrrega dels dispositius mòbils dels usuaris.

El regidor de l'àrea, Fernando Marcos, ha destacat la importància d'este tipus d'iniciatives que servixen per a millorar el servici i fer-ho més atractiu als usuaris.

"Estem fent un important esforç per a potenciar el transport públic col·lectiu i qualsevol millora que fem en la prestació del servici servirà per a atreure usuaris. Estos ports USB permetran la càrrega de dispositius mòbils en una època en la qual moltes vegades necessitem carregar les seues bateries i no trobem una presa d'endoll. A partir d'ara, podràs apujar a l'autobús urbà i carregar el teu mòbil mentre et mous per la ciutat de manera sostenible", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento