Comunitat Valenciana

Podem posa en marxa el programa 'Fem!' amb 30.000 euros per a iniciatives socials

  • La quantia procedeix de les donacions dels seus càrrecs polítics i es destinaran a projectes "que permeten millorar les condicions de vida de la gent".
  • El programa es presentarà demà dia 12 a Xàbia (Alacant) en un acte en el qual participaran la diputada Àngela Ballester i la senadora Vicenta Jiménez.
  • "Defensar la pàtria és defensar a la gent, la seua dignitat i els seus drets. Nosaltres estarem en Xàbia", ha assenyalat la responsable de Dinamització de la formació.
Ángela Ballester, Podem.
Ángela Ballester, Podem.
Agències
Ángela Ballester, Podem.

Podem presentarà aquest dimecres a la Comunitat Valenciana el programa 'Fem!', amb l'objectiu de crear una xarxa de projectes i iniciatives socials que permeten millorar les condicions de vida de la gent en els pobles i barris.

Aquest programa és part de la tercera edició del Projecte Impulsa, pel qual Podem destina a projectes socials 500.000 euros procedents de les donacions dels seus càrrecs públics. En el cas de la Comunitat es destinaran uns 30.000 euros a iniciatives encaminades a solucionar problemes socials concrets i promoure l'activisme social i cultural, a través de col·lectius i associacions però també a iniciatives dels Cercles i Consells Ciutadans Municipals de l'organització.

A l'acte de presentació participaran la diputada Àngela Ballester i la senadora Vicenta Jiménez, es farà en Xàbia (Alacant) i coincidirà amb una d'aquestes activitats que Podem promou als municipis "per a contribuir a millorar les condicions de vida de la gent".

En aquesta ocasió es tracta de la neteja del riu Gorgos per part de persones voluntàries. "Neteja de rius i platges, formació per a xiquets i xiquetes que ho necessiten, atenció jurídica a persones amb dificultats, promoció d'activitats esportives o culturals. Contribuir al benestar de la majoria està a l'abast de totes les persones i amb aquest tipus d'iniciatives pretenem resultar útils als nostres veïns", ha afirmat Fina Zubillaga, responsable de Dinamització de Podem.

A les 15.30 hores Àngela Ballester i Vicenta Jiménez participaran, al parc Montaner de la població alacantina, a la presentació del programa. Per a la diputada Podem es pretén arribar a "un dels seus principals objectius com és construir un moviment popular i ser útil a la societat, en les institucions però també en els barris i pobles i a la feina amb la societat civil i els moviments socials".

A més, ha dit, es presenta en una data molt assenyalada com el 12 d'octubre, que és dia de desfilades. "Però el patriotisme no es demostra en desfilades, defensar la pàtria és defensar a la gent, la seua dignitat i els seus drets. Nosaltres demà estarem en Xàbia amb la gent", ha incidit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento