Comunitat Valenciana

Puig demana no jugar a hooliganismes i advoca per analitzar totes les posicions sobre la possible abstenció a Rajoy

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha demanat no jugar "al fanatisme ni a hooliganismes" i ha advocat per analitzar totes les posicions i, "des de la racionalitat", prendre la decisió més convenient "però sense estridències" en relació amb la possible abstenció a Mariano Rajoy perquè sigui president del Govern.
Puig en imagen de archivo
Puig en imagen de archivo
EUROPA PRESS
Puig en imagen de archivo

Puig ha realitzat estes declaracions després d'assistir a la presentació de la campanya de promoció del Kaki Ribera del Xúquer, que organitza el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Kaki Ribera del Xúquer.

El 'president', en ser preguntat este assumpte, ha afirmat que "el que cal fer és desapassionar el debat i mirar què és el que més convé als ciutadans i decidir si unes terceres eleccions o una abstenció tècnica". A ell, ha insistit, no li agrada cap d'estes dues opcions, "però el que cal fer és un debat serè".

Alhora, interpel·lat per si de cas el president de la gestora socialista l'ha convocat per a intercanviar impressions sobre la posició que hauria d'adoptar el PSOE en relació amb Rajoy, ha indicat que "no". "No tinc ni idea de quan ens reunirem. Demà me'n vaig a Cuba amb empresaris valencians. La meua prioritat és la comunitat", ha asseverat.

"No he parlat" amb el president de la gestora, ha reiterat, per a indicar que ell està ocupat "fonamentalment" a ser president de la Generalitat, "i estic treballant en això", ha matisat.

En qualsevol cas, ha afegit, "cal parlar, no només entre nosaltres, sinó amb la societat i vore quina solució es dóna a este embús. Però no hi ha cap novetat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento