Comunitat Valenciana

Un policia fora de servici rep punts de sutura en agredir-lo un home al qual va demanar que lligara el seu gos

  • Un home ha agredit un altre, un policia local fora de servici, que li va demanar que subjectara i posara el bozal al seu gos potencialment perillós en la carrera infantil en què es trobaven. L'agent, com a conseqüència, va haver de rebre diversos punts de sutura, segons ha denunciat en un comunicat el Sindicat de Policies Locals de la Comunitat Valenciana (SIPOL-CV).

L'incident es va produir este cap de setmana, mentre l'agent fora de servici gaudia juntament a la seua família d'una carrera infantil.

Al parc en el qual es trobava, hi havia un home que portava un gos potencialment perillós solt i sense bozal, el que suposava un "perill manifest" per als menors, ha indicat el sindicat.

L'agent, a instància dels veïns, que coneixen la seua condició de policia, es va acostar a l'home i li va demanar que subjetara el gos i li posara el corresponent bozal. Com a resposta va rebre "insults i

amenaces".

Davant d'això, l'agent li va indicar que anava a donar avís a la Sala, i va rebre diversos cadenades i cops per part de l'individu, al qual es va unir un dels seus amics. A causa dels cops, el policia va precisar de diversos punts de sutura i el presumpte agressor va ser detingut pels agents del Cos Nacional de Policia i de Policia Local.

L'agressió es va produir en presència de les filles menors d'edat del policia, les quals "estan espantades, atemorides i traumatitzades pel que va passar", ja que el detingut viu en el mateix barri.

El SIPOL-CV ja s'ha reunit amb l'agent i la seua família i es presentarà com a acusació particular en este procés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento