Comunitat Valenciana

Un total de 17 municipis valencians celebraran mobilitzacions contra la pobresa organitzades per Pobresa Zero

  • Un total de 17 municipis valencians celebraran els pròxims dies actes i mobilitzacions contra la pobresa, organitzades per Pobresa Zero. Baix el lema 'No deixem a ningú enrere, contra la pobresa justícia social', les localitats que es mobilitzaran són Alacant, Algemessí, Almàssera, Almassora, Alqueries, Benicàssim, Betxí, Castelló, Elx, Ontinyent, Paiporta, Port de Sagunt, Quart de Poblet, Sant Vicent del Raspeig, València, Vilamarxant i Xirivella.

Entre estes activitats, s'inclou divendres 14 a les 22.00 hores la III Nit Solidària Pobresa Zero 2016, al teatre Principal, 'Dóna'm la ma', amb Candela Roots, Pilar Martínez, Emma Get Wild, Judit Neddermann, Mireia Vives, Berta Iñíguez, Gemma Humet, Donallop, Mª José Bixquert, Carraixet, Pepa Alós, Noèlia Villeta, Neus Ferri, Rosana Pastor, Marina Rossell, Marinah (Ojos de Brujo), Acadèmia La Cultural Tango València i Jove Muixeranga de València.

Dissabte 15 a les 12.30 hores haurà una concentració a la Plaça Santa Clara de Castelló i manifestacions a València i Alacant a les 18.00 hores des del Parterre i la Plaça 25 d'Abril respectivament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento