Comunitat Valenciana

L'artista colombià Maluma actua este dissabte en Fira València

  • L'artista colombià Maluma actuarà este dissabte en Fira València dins de la seua primera gira a Espanya amb el títol Pretty Boy Dirty Boy World Tour, que també dóna títol al seu segon àlbum, llançat baix el segell de Sony Music, ja disponible en format físic a Espanya i número 1 de vendes en Top Latin Álbums de Billboard, els EUA, Mèxic, Colòmbia, Xile, l'Equador i Guatemala.
El cantante colombiano, Maluma
El cantante colombiano, Maluma
CEDIDA
El cantante colombiano, Maluma

Els concerts tindran lloc el 6 d'octubre al Barclaycard Center (Format Ring) de Madrid, el 7 al sant Jordi Jordi De de, el 8 en Pavelló 8 Fira de València, el 10 al River Sound Festival (escenari del Pàrquing Nord Expo) a Saragossa, l'11 al MAC Palacio de Ferias i Congressos de Màlaga, el 15 al Pavellón de Deportes de Tenerife i el 16 en Infecar de Las Palmas de Gran Canaria. Es tracta de la seua primera gira a Espanya.

Les entrades es poden adquirir en Ticketmaster i Ticketea per a totes les ciutats (a més, a les Canàries estan també a la venda en Entrées) a excepció de Saragossa, que estan disponibles en riversoundfestival.com/entradas, caixers Ibercaja, botigues Martin Martin, Entradas a tu alcance i en oficines de Correus.

Amb tan sols 22 anys, Juan Luis Londoño, conegut com Maluma, té més de 15 milions de seguidors en Instagram, 20 milions en Facebook, 3 milions en Twitter i 800 milions de reproduccions en YouTube.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento