L'actor Nacho Fresneda rebrà el premi Antonio Ferrandis en el Festival de Cinema de Paterna

  • L'actor Nacho Fresneda rebrà el pròxim 15 d'octubre el Premi Antonio Ferrandis en el marc del Festival de Cinema de Paterna (València), que celebrarà la seua primera edició entre el 14 i el 16 d'aquest mes. Amb este guardó, l'Ajuntament de la població pretén reconèixer la trajectòria de diferents personalitats valencianes del cinema i la televisió, segons ha informat el consistori en un comunicat.
El actor Nacho Fresneda
El actor Nacho Fresneda
AYUNTAMIENTO DE PATERNA

Fresneda (València, 1971) és actualment un de les cares "més coneguts" de la petita pantalla gràcies al seu paper d'Alonso de Entrerríos en la sèrie 'El Ministerio del Tiempo'. La seua trajectòria consta també de diverses representacions teatrals i pel·lícules com 'Tranvía a la Malvarrosa', 'Atlas de la geografía humana' o l'encara inèdita 'Amar'.

A la televisió ja va obtindre un gran reconeixement per la seua interpretació del Doctor Manuel Aimé en 'Hospital Central', i també és un consumat actor de doblatge. Com a colofó a este homenatge, el festival projectarà la pel·lícula 'La tarara del chapao' (2000), on Nacho Fresneda va compartir cartell amb el mateix Ferrandis a l'últim treball de l'actor paterner abans de la seua mort.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento