Comunitat Valenciana

Puig: "Jo també preferisc un govern de Rajoy en minoria que un govern de Rajoy en majoria"

  • VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)
Ximo Puig junto a Vicente Boluda (AVE)
Ximo Puig junto a Vicente Boluda (AVE)
EUROPA PRESS
Ximo Puig junto a Vicente Boluda (AVE)

El secretari general del PSPV i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat este dimarts que, en la línia mostrada pel president de la comissió gestora del PSOE, Javier Fernández, ell també preferiria, donat el cas, "un govern de Rajoy en minoria que un govern de Rajoy en majoria".

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans després de mantenir un esmorzar de treball amb l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), en ser preguntat sobre les declaracions de Fernández. Sobre esta qüestió, ha dit que el president de la gestora "està intentant visualitzar la realitat del debat" en què, ha remarcat Puig, tot el món coneix ja la seua posició i és que "el PP no ha fet res per merèixer el suport del PSOE, res".

"Va a haver un debat que el PSOE va a tindre, com la resta de partits polítics, i també altres partits podrien vore si van a

ajudar que hi haja o no hi haja terceres eleccions", ha dit el dirigent, que ha remarcat que "el conjunt dels partits estan concernits" en este sentit.

El 'president' ha preferit no aprofundir més en este tema perquè, tal com ha indicat, "qui ha de liderar el debat és la gestora". "Nosaltres els valencians el que hem de fer bé és el nostre treball i ho estem intentant fer, sabem que no serà una solució de hui per a demà, però volem anar sembrant la solució perquè quan es donen les condicions es done", ha afegit.

En este sentit, ha recordat que este dimecres se celebra a Madrid l'acte per a "visibilitzar el problema valencià" a la capital d'Espanya i reclamar un canvi en el model de finançament i una major inversió de l'Estat en la Comunitat, des de "la total sinceritat, claredat" i demanant "la igualtat d'oportunitats".

"La situació no pot continuar així", ha remarcat Puig, que ha subratllat que es tracta d'un acte "no partidista", sinó que pretén visibilitzar que la Comunitat no pot "aportar solidaritat" perquè el que deu és "rebre-la".

AVE: "JA SÓN GRANDETS"

Per la seua banda, el president d'AVE, Vicente Boluda, ha indicat després de ser preguntat sobre si han traslladat al president la seua posició respecte a la possibilitat de noves eleccions, ha indicat que "ja són grandets, ja saben el que hauran de fer".

Ha apuntat que el que ha passat en el PSOE "no és bo" per a Espanya i "ja tenen bastant de manera que tenen i ho resoldran", i alhora ha incidit que els empresaris no són "ningú per a donar-los consells ni dir-los el que han de fer".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento