Comunitat Valenciana

Bonig insta al PSOE a "deixar de banda les bandes" i començar a parlar dels problemes dels ciutadans

  • VALÈNCIA, 2 (EUROPA PRESS)
Isabel Bonig atendiendo a los medios de comunicación
Isabel Bonig atendiendo a los medios de comunicación
EUROPA PRESS
Isabel Bonig atendiendo a los medios de comunicación

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha instat este dilluns al PSOE a "solucionar els seus problemes" i a "deixar de parlar de pactes, problemes interns, bandes i qüestions personals" per a "començar a parlar dels problemes dels ciutadans".

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació als passadissos de les Corts, en ser preguntada per la crisi del PSOE després que este dissabte el ja exsecretari general dels socialistes, Pedro Sánchez, dimitís i es conformés en el seu lloc una gestora.

Sobre esta qüestió, la també síndica del grup popular al parlament valencià ha indicat que en política un està per a "deixar els egos a una costat i resoldre els problemes" i ha lamentat que la situació de bloqueig a Espanya està "durant massa". "El PP no va a fer llenya de l'arbre caigut i desitgem el millor al PSOE i que solucioni els seus problemes, però és el moment ja de deixar de parlar de pactes, problemes interns, bandes, bàndols i qüestions personals i començar a parlar dels problemes dels ciutadans", ha apuntat.

Bonig, ha remarcat la necessitat de fer reformes i "desbloquejar" la situació política a Espanya i ha recordat que el PP es va reunir amb les seues bases i els ha explicat el seu vot a favor de donar suport a un govern del socialista Patxi López al País Basc perquè no governara el PNB, pel que ha demanat a la resta de partits "altura de mires" com ha tingut el PP.

MÀ ESTESA A PUIG

Així, ha insistit que el PP ja ha dit "per activa i per passiva" que tenen la mà al president de la Generalitat, Ximo Puig, "en tot el que necessite perquè els valencians estan per damunt" de tot, ha defensat.

"Si Puig diu ací una cosa i una altra a Madrid per a mantindre el Pacte del Botànic cadascun és responsable de les seues paraules i fets, però no deixem d'escoltar que si uns entren -a l'acord- o que cal reformar-ho, però què passa amb la Sanitat, Dependència i l'Educació?", s'ha preguntat Bonig. Per esta raó, ha exigit al Consell que "deixe de parlar d'ells mateixos" i comencen a abordar els problemes dels ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento