Comunitat Valenciana

El director de gabinet de Ximo Puig garanteix la continuitat del Pacte del Botànic

  • Arcadi España assegura que la situació actual del PSOE no suposarà "cap interferència" en el govern de la Generalitat Valenciana.
  • España considera que "més que afectar a Ximo Puig afecta el seu partit en general" i que el Pacte del Botànic està "salvaguardat".
  • En aquest sentit ha afirmat que hi haurà "la mateixa estabilitat" entre els socis signants de l'acord.
Imagen de archivo del Acord del Botànic
Imagen de archivo del Acord del Botànic
PSPV
Imagen de archivo del Acord del Botànic

El director del gabinet del president de la Generalitat, Arcadi España, ha garantit este dilluns que la situació del PSOE després de la dimissió de Pedro Sánchez com a secretari general no suposarà "cap interferència" al Pacte del Botànic que està "salvaguardat" i ha assenyalat que més que a la imatge de Ximo Puig, afecta el partit "en general".

España s'ha referit així, després de presentar la programació d'activitats per al 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, preguntat per si de cas considera que la imatge de Puig pot haver quedat afectada per la seua posició davant del Comitè Federal del dissabte passat.

Sobre aquesta qüestió, ha assenyalat que els fets este cap de setmana "més que afectar Puig afecta el PSOE en general" i ha considerat que suposa "un punt d'inflexió". Tot i això, ha recalcat que el Pacte del Botànic està "salvaguardat".

En este sentit, ha assegurat que "no hi haurà cap interferència" perquè està "molt clar" la separació entre l'àmbit orgànic del paper de Puig dins del partit del seu paper institucional com a president de la Generalitat.

Per esta raó, ha afirmat que hi haurà "la mateixa estabilitat" entre els socis signants del Pacte del Botànic -PSPV, Compromís i Podem-, que havia amb anterioritat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento