L'Ajuntament de València convoca ajudes per a projectes que promoguen la igualtat
L'Ajuntament de València convoca ajudes per a projectes que promoguen la igualtat A.A

La Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de València ha obert una convocatòria d'ajudes per a aquelles associacions sense ànim de lucre que desenvolupen projectes a favor de la igualtat entre homes i dones i que afavorisquen la sensibilització social respecte a la discriminació de les persones LGTBI al municipi. El termini de sol·licitud de les ajudes s'acabarà el pròxim 27 d'octubre.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, els objectius d'esta línia de subvencions són "afavorir la igualtat entre dones i homes a través de projectes que promoguen l'eradicació de la violència contra les dones, que enfortisquen les capacitats de les dones a l'accés a la feina facilitant el seu desenvolupament professional i autonomia econòmica, que moguen les barreres derivades del la seua posició al mercat laboral i que faciliten i incrementen la participació de les dones en tots els àmbits".

La regidora d'Igualtat, Isabel Lozano, ha explicat que les ajudes les poden sol·licitar les associacions, federacions i plataformes amb implantació municipal "que tinguen com a finalitat la promoció de la igualtat entre dones i homes, així com les associacions que tinguen com a objectiu la defensa de la igualtat i els drets de la persones i col·lectius LGTBI".

Totes aquelles persones interessades poden dirigir-se per a més informació al Centre Municipal de la Dona o telefonar al 962087475. La sol·licitud es pot fer en qualsevol dels registres d'entrada de l'Ajuntament de València. També es pot fer a través del lloc web amb un certificat digital.

Segons l'edil, "amb esta convocatòria dinamitzem el teixit associatiu que treballa per a una ciutat més igualitària, un concepte que estem treballant amb consciència i que estem convençuts que aportarà resultats molt positius a la nostra societat".

Consulta aquí más noticias de València.