Nova campanya 'Ajuda'l a reescriure el seu futur' d'ajuda a joves en risc

  • La campanya de la Funcació Contal comença el 3 d'octubre fins a finals de desembre.
  • L'objectiu és sensibilitzar la societat i transmetre-li que la seva ajuda és clau perquè els infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin trencar el cercle d'exclusió en què viuen.
Imatge de la campanya #reescrivimFutur de la Fundació Comtal
Imatge de la campanya #reescrivimFutur de la Fundació Comtal
Fundació Comtal
Imatge de la campanya #reescrivimFutur de la Fundació Comtal

La Fundació Comtal llança una nova campanya de sensibilització coincidint amb l'inici del curs escolar, un moment clau per remarcar la importància de l'educació com a motor de canvi i de transformació.

'Ajuda'l a reescriure el seu futur' és el lema escollit per tal de conscienciar la societat en el sentit que la seva ajuda és clau perquè els infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin trencar el cercle d'exclusió en què viuen.

La Fundación Foessa va publicar un estudi al mes d'abril que reflectia una situació alarmant: "El 80% dels infants que neixen pobres continuaran sent pobres quan siguin adults." Això posa de manifest l'heretabilitat de la pobresa a la qual s'enfronten els infants i joves que acompanyen a la Fundació Comtal i contra la qual lluiten.

El que es vol transmetre és que, per sortir d'aquesta situació, els infants i joves no només necessiten tenir cobertes les seves necessitats bàsiques. També necessiten suport educatiu i emocional, formació, motivació, i algú que els escolti i els acompanyi de manera constant. Tot això és vital perquè puguin trencar el cercle d'exclusió i transformar les dificultats que viuen.

A la Fundació Comtal, convençuts que tothom es mereix una oportunitat, lluiten per canviar aquesta situació. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones més desfavorides més enllà de la seva procedència, situació econòmica o familiar.

El darrer curs han atès 2.200 infants, adolescents i joves amb dificultats, però queda molta feina per fer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento