Comunitat Valenciana

L'Amstel València Market obri les portes amb la millor 'street food' i una competició de maridatge amb cervesa

  • Els Jardins de Vivers acullen des d'este divendres i fins a diumenge que ve l'Amstel València Market, que reunix una vintena de restauradors de diferents punts d'Espanya en format 'food truck' per a oferir una selecció de la millor 'street food' i participar en una competició pel Millor Maridatge amb Cervesa Amstel.
Amstel Valencia Market
Amstel Valencia Market
AMESTEL
Amstel Valencia Market

Noms com els valencians Malabar (Grup La Sucursal), Onion Street Food o Black Turtle s'unixen a propostes nacionals com Corazón de Agave, El Camión Rosa, Feltman's o Mestizo (liderada pel guanyador del concurs televisiu Cocineros al Volante, Javier Brichetto) per a presentar les seues propostes, influïdes per cultures gastronòmiques de tot el món, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Delícies com l'ànec fumat en soja dolça, bacallà confitat en salsa, hamburgueses de bou Wagyú o tradicionals coques de dacsa i preparacions aptes per a celíacs s'integren en una oferta amb opcions dolces i salades que inviten a un saborós viatge gastronòmic sense abandonar els Jardins de Vivers.

Este divendres i dissabte des de migdia fins a mitjanit, i diumenge des de les 12.00 a les 22.00 hores, l'Amstel València Market respirarà ambient retro amb un divertit photocall, ambientació musical, jocs tradicionals com el martell, zones d'esbarjo i un espai menjador, amb taules i cadires, a l'aire lliure.

A més, reprenent el clàssic repartiment de diaris, un cridaner caracteritzat oferirà als visitants una publicació gratuïta que recrea notícies de l'època.

Durant tot el cap de setmana, cada 'food truck' aportarà un plat a la competició que podrà tastar-se al costat de la resta de la seua carta. Cuidades elaboracions i originals receptes intentaran demostrar la seua simbiosi perfecta amb la cervesa.

Per la seua banda, l'encarregat de decidir el maridatge guanyador serà el públic. Els visitants de l'Amstel València Market podran emetre el seu vot i vencerà la proposta que obtinga millor puntuació. A més, la participació també tindrà premi: entre totes les votacions rebudes s'escollirà una a l'atzar i el seu autor rebrà l'equivalent del seu pes en cervesa Amstel Or per a compartir amb els seus familiars i amics.

Diumenge a les 13.00 hores es lliuraran els dos guardons, al millor maridatge i al votant escollit a l'atzar, d'una iniciativa que naix amb l'ànim de difondre a València la cultura cervesera i la seua relació amb la gastronomia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento