Zàping de 166 espectacles en dos dies

La xxii Marató de l’Espectacle arrenca divendres, de forma lúdica i multitudinària,  amb un concert gratis de Muchachito Bombo Inferno a la plaça Margarida Xirgu del Mercat de les Flors.
La mostra es distingeix per programar fins a 166 creacions d’arts escèniques de forma frenètica, amb funcions de tres segons fins a un màxim de deu minuts. En total, 16 hores ininterrompudes (vuit hores divendres i altres vuit dissabte) de novetats en teatre, circ, dansa, música i audiovisuals. A un preu de 6 euros per dia.

A la convocatòria d’enguany s’hi van presentar 488 companyies d’arreu del món de les quals, finalment, s’han escollit 166. Més de 40 d’elles són de teatre i dansa. La nit inaugural de demà divendres també donarà cabuda a la proposta dels brasilers Membros, que barrejen música hip hop i dansa.

La Marató ha passat per moments delicats a nivell econòmic que no han impedit celebrar la nova edició. Entre els grups que desfilaran al Mercat hi ha Mi pie izquierdo, Godoy, Tempo, Pocaconya, Lanònima Imperial i Pepa Plana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento