Detenen un ‘spiderman’ que escalava façanes per robar a les vivendes

Detingut al Poble Sec. Michel Angelo LG, de 22 anys, havia robat suposadamente en nou pisos de Terrassa, Barcelona i Gavà abans que dissabte passat una patrulla dels Mossos d’Esquadra l’arrestés al Poble Sec.És un spiderman que escalava edificis pels sortints de les façanes o les balconades per entrar als pisos i endur-se tot el que trobava: joies, diners, aparells electrònics i informàtics.

No passava del segon pis i el jutge li havia donat una segona oportunitat després de ser detingut fa uns mesos pel mateix motiu que ara. Ahir va ser posat a disposició un altre cop del jutge de guàrdia de Barcelona.

Registre domiciliari

Els Mossos que el van detenir van aconseguir ràpidament una ordre per inspeccionar el seu domicili de Barcelona on, a més dels objectes robats i les eines que feia servir per accedir als pisos, li van trobar un dels dos vehicles que havia robat en l’assalt a un domicili.

El lladre va cometre l’error de guardar a casa seva dues carteres que va robar a Terrassa el dia anterior. La investigació de la policia catalana no ha acabat i no es descarta que se li puguin atribuir més fets delictius. Els Mossos li seguien la pista des de feia dies i dissabte spiderman va caure sense tenir xarxa a mans dels agents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento