SALIR HOY

Saló

BCN Rail: La Fira de Barcelona és la seu del primer saló de la indústria ferroviària BCN Rail que té lloc a l’Estat. La trobada aplegarà als principals experts europeus del sector del ferrocarril.

* Fira de Barcelona Montjuïc 2. Metal·lúrgia, 65. De les 10.00 a les 19.00 hores.  Preu: 20 euros. Gratis per acreditats i professionals.

Mostra

Propaganda del Vietnam: Casa Àsia exhibeix el material propagandístic que es va generar durant la Guerra del Vietnam, una documentació poc difosa pels mitjans de comunicació i artístics. The rebirth of a nation dóna a conèixer aquestes obres que per primera vegada viatgen fora del país asiàtic i que abasten dels anys seixanta als noranta.

* Casa Àsia. Avinguda Diagonal. 373. Gratis. De les 10.00 a les 20.00 hores. Fins al 16 de desembre.

Teatre

Amb fums: F.U.M., l’espectacle de la companyia Agraïts d’Aguantar-nos és la nova estrena del Sant Andreu Teatre (SAT). L’humor i la reflexió entorn el tabac i els fumadors és l’objectiu principal d’aquesta obra que es planteja de cara a l’espectador com un curs dels que se segueixen per aconseguir deixar l’hàbit del tabac. Els governs i les seves solucions per erradicar aquest problema de salut no queden del tot ben parats.

* SAT. Neopàtria, 54.  Avui funció a les 21.00 hores. Preu: 14 euros.

Coreografia del Brasil: El cicle TensDansa convida a la ballarina brasilera Lia Rodrigues, que presenta Aquilo de que somos feitos. Els ballarins de la companyia apareixen en escena nus o bé vestits, combinant moviments lents amb d’altres de molt ràpids. Aquestes dualitats es potencien amb la música, que passa des de la potència dels decibels al silenci més absolut.L’espectador es trobarà enmig dels ballarins, que no se situen en una escena a l’ús convencional.

* Mercat de les Flors. Lleida, 59.  Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 12 euros. Més informació al  web www.mercatflors.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento