Comunitat Valenciana

PSPV, Compromís, Podem i C's signen el document que permet desbloquejar la nova RTVV

  • VALÈNCIA, 27 (EUROPA PRESS)
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV
EUROPA PRESS
Imagen de la redacción de Canal 9 vacía tras el cierre de RTVV

Els grups parlamentaris de PSPV, Compromís, Podem i C's han signat este dimarts els tres documents que permeten desbloquejar l'aprovació de la nova RTVV malgrat que la formació morada manté el seu veto a la candidata a proposta dels populars, Maite Fernández. La votació del nou Consell Rector, tot i això, no serà abans del primer ple ordinari previst per al 19 i 20 d'octubre.

El PP s'ha negat a subscriure estos tres documents -un pel que es votarà al president del Consell rector, un altre per a votar a les cincs vocals que han d'elegir les Corts i un tercer per a aprovar als tres regidors interins- fins que es constituïsca el Consell Ciutadà i de l'Audiovisual al·legant que se'ls havia informat "un minut abans que es presentaren en el registre de les Corts i "sense negociació".

Tot i això, el PP convocarà a la seua direcció per a determinar si finalment votaran a favor del nou organisme que, en qualsevol cas, ja té garantit la seua aprovació després del canvi de posició de divendres passat de C's. El PSPV ha acusat el PP de "posar excuses" perquè "no vol una TVV".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento