Comunitat Valenciana

Bonig assenyala que Barberá "té caràcter polític" per a assumir el càrrec de portaveu que vullga o li done el Grup Mixt

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha mantingut este dilluns que l'exalcaldessa de València i actual senadora del Grup Mixt, Rita Barberá, té "un gran caràcter polític" i pot "assumir qualsevol càrrec de portaveu" tot i que ha recordat que "ja no forma part del PP" després de la seua renúncia del partit 24 hores després de conèixer que el Tribunal Suprem la investigarà per presumpte blanqueig de diners del grup popular a l'Ajuntament de València.
Rita Barberá
Rita Barberá
EUROPA PRESS
Rita Barberá

Bonig, en roda de premsa, s'ha referit així preguntada per quin càrrec de portaveu hauria d'assumir Barberá en el Grup Mixt del Senat, que reprèn este dimarts les sessions plenàries de la nova legislatura, per a defensar millor els interessos dels valencians.

Sobre esta qüestió, ha apuntat que ja havia dit "tot" el que havia de dir sobre Barberá, que ha recalcat que "no forma part del PP, i que està en el grup mixt". Per esta raó, ha assenyalat que "agafarà el càrrec de portaveu o que li donen o que considere més oportuna".

"Per descomptat, coneixent el caràcter polític de Barberá, que és evident que té gran caràcter polític i conegut per tot el món, pot assumir qualsevol càrrec de portaveu", ha assenyalat. En qualsevol cas, ha aclarit que "ha de ser una decisió d'ella o del grup mixt".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento