Comunitat Valenciana

PPCV assenyala que la victòria absoluta de Feijóo està "clara" i que "el temps dirà" si és el successor de Rajoy

  • VALÈNCIA, 26 (EUROPA PRESS)

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha destacat este dilluns que està "clara" la majoria absoluta d'Alberto Núñez Feijóo a Galícia tot i que ha apuntat, sobre si esta victòria el col·loca com a successor de Mariano Rajoy, que "el temps ho dirà".

Bonig, en roda de premsa ha comentat respecte a qui ha de ser el successor de Rajoy al capdavant del PP: "anem tan de pressa que el temps dirà". En qualsevol cas, ha recalcat que "el que està clar és que el PP ha guanyat per majoria absoluta a Galícia i que el PSOE s'enfonsa".

De la mateixa manera, ha destacat que al País Basc tot i que la situació del PP "no era fàcil" un "gran candidat" com és Alfonso Alonso "ha aconseguit aguantar i comença un projecte de reconstrucció" del partit allà que el porte a aconseguir arribar "als nivells de vots" que havia en temps de Jaime Mayor Oreja.

En este sentit, ha recalcat que "la gent ha parlat i ho ha dit molt clar". "Una altra cosa és que hi haja persones, partits o grups que encara no vullguen entendre, pitjor la gent està veient el que passa, la situació de bloqueig", ha constatat.

Així, ha apuntat que la població "està patint els governs de canvi després de 15 mesos en ajuntaments, governs autonòmics i el que es va vendre com el paradís en la terra no és tal". De fet, ha afirmat que "no hi ha una millora substancial de la vida de les persones i al final la gent és pragmàtica i vol realitats".

"CAL TREBALLAR"

Per esta raó, ha advertit al president i vicepresident del Consell, Ximo Puig i Mónica Oltra que "quan les barbes del teu veí veges tallar posa les seues a remullar" perquè "la gent vol solucions". "Està molt bé plorar tot el dia i tirar-li la culpa de tot a Madrid, al PP o l'herència rebuda però cal treballar i solucionar les coses", ha recalcat.

De la mateixa manera, ha avisat a Ciutadans que "l'equidistància mai és bona perquè en la vida hi ha moments en els quals cal decidir, perquè la política consistix a prendre decisions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento