Comunitat Valenciana

C's assegura que votarà a favor dels candidats al consell rector de la nova RTVV

  • Ciutadans ha avançat que votarà a favor dels candidats del Consell Rector de la Corporació Valenciana, ja que, segons la seua opinió, "no hi ha motius per a continuar amb esta desesperadora passivitat, impròpia dels qui hem de donar exemple d'eficàcia i capacitat".
Toni Subiela
Toni Subiela
C'S
Toni Subiela

El diputat de Ciutadans (C's) a les Corts valencianes, Toni Subiela, ha avançat este divendres que esta formació "desbloquejarà la reobertura de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, l'antiga RTVV".

"Davant de l'immobilisme de Podem, les traves del PP i les formes del PSPV que van generar desconfiança, C's està intentant posar sentit comú, perquè continuar en esta situació suposaria que el sector audiovisual perdera els 15 milions d'euros pressupostats, el que posaria en risc milers de llocs de treball", ha explicat el diputat, i ha subratllat que "C's sempre optarà pel consens, per la coherència i per ser l'àrbitre que ajude a arribar a acords".

Esta inversió, que és "vital" segons Subiela per a un sector amb un 90% d'atur, "no pot executar-se fins que es constituïsca el nou Consell Rector".

"La irresponsabilitat de Podem està posant en perill milers d'ocupacions i en Ciutadans no estem disposats a deixar passar una oportunitat única per a aportar solucions al major problema dels valencians, que és la falta de treball", ha afegit el diputat autonòmic, qui ha subratllat que "la reactivació del sector audiovisual ha de ser el principal motiu per a treballar per uns nous mitjans de comunicació públics".

Sobre esta qüestió, ha recordat que "C's s'ha esforçat des del minut zero per a aconseguir uns mitjans de comunicació públics de qualitat, despolititzats i sostenibles" i ha aconseguit "l'aprovació d'un sostre de despesa perquè la futura RTVV no torne a ser elefantíaca".

"Malgrat que no tots els candidats hagueren estat els elegits per C's, hem optat per desbloquejar la situació amb responsabilitat. Cadascun ha de saber quin és el seu paper i es tracta d'avançar cap a un acord de mínims per a tirar endavant un projecte fonamental per a la creació de llocs de treball", ha assenyalat, i ha avançat que "C's, malgrat les reserves, votarà a favor dels candidats, ja que no hi ha motius per continuar amb esta desesperadora passivitat, impròpia dels qui hem de donar exemple d'eficàcia i capacitat".

"INCAPACITAT DE PODEM"

Segons l'opinió de Toni Subiela, "la incapacitat de Podem per a liderar el procés de reobertura de RTVV amb un mínim rigor i diligència no poden pagar-ho les empreses del sector audiovisual valencià, ni els professionals del sector". "El repartiment de competències que es va fer en el Botànic tan sols ha generat desconfiança, precipitació i nombrosos nyaps durant tot este procés", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento