Comunitat Valenciana

Troben a un altre bisó decapitat en la reserva de Benaixeve

  • Efectius del Seprona de la Guàrdia Civil han trobat este dijous un altre bisó decapitat en la reserva de Valdeserrillas de Benaixeve (València), en circumstàncies similars a les del trobat mort la setmana passada, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Delegació del Govern.

El cos de l'animal s'ha trobat a una distància relativament pròxima al del mascle alfa de la bandada, de 800 quilos, localitzat mort divendres passat. Alhora, han informat que s'han albirat amb vida altres dos exemplars que estavem sent buscats. Tot i això, fonts de la reserva de Valdeserrillas han negat a Europa Press la troballa del segon bisó mort però sí que asseguren que s'han albirat dos exemplars vius a distància.

Amb les dades de la Guàrdia Civil, actualment en la reserva queden set bisons vius. La investigació continua oberta en un cas en el qual els agents estudien la hipòtesi que els animals podrien haver estat enverinats. De fet, segons ha confirmat esta setmana el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, al recinte es va localitzar una bola amb verí.

La Guàrdia Civil ha enviat a la seu del Servici de Protecció de la Naturalesa (Seprona) a Madrid mostres de sang tant dels dos bisons decapitats com dels set vius que residixen actualment en la reserva valenciana.

Una vegada es confirmen els resultats se sabrà si efectivament han estat enverinats, ja que la setmana passada tots presentaven diarrees, si bé mantenen obertes totes les línies d'investigació, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento