Comunitat Valenciana

Font de Mora: "No he consentit mai cap tipus d'il·legalitat"

  • El diputat del PP i exconseller d'Educació Alejandro Font de Mora ha assegurat no tindre "absolutament cap notícia" dels fets que li atribuïx l'exgerent d'Imelsa Marcos Benavent i ha afirmat que en la seua gestió "sempre" ha procurat "portar una política d'honradesa i d'honestedat a nivell personal i institucional". "No he consentit mai cap tipus d'il·legalitat", ha destacat.

Benavent assenyala en converses recollides en el sumari de la peça principal del cas Imelsa, de la qual hui s'ha alçat el secret, directament a l'exconseller d'Educació Alejandro Font de Mora com una de les persones que pressionava per a adjudicar obres de centres educatius.

En este sentit, Font de Mora ha assegurat -en declaracions realitzades als passadissos de les Corts- que al llarg de les "múltiples reunions" que ha mantingut amb empreses que realitzen obra pública educativa, va promoure una "a nivell multitudinari" per a demanar que "si en algun moment es rebia algun tipus de petició de diners manifestament il·legal", se li diguera i ell "prendria mesures".

"Va ser una reunió en la Calderona, i a l'hora del cafè vaig dir: 'el propòsit d'esta reunió és dir-los que si en algun moment algú els demana alguna cosa que no correspon, els demana diners, m'ho han de dir perquè jo faré que esta persona desaparega en l'administració i que tinga la reprensió jurídica que corresponga", i haguera fet això efectivament'", ha asseverat.

Després de preguntar-li per com afrontarà este procés, Font de Mora ha apuntat que haurà de consultar amb un advocat per a saber com procedir perquè "evidentment" li estan imputant un delicte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento