Comunitat Valenciana

Detingut un home per cremar amb líquid inflamable un veí en Algímia d'Almonesir

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home acusat de cremar amb líquid inflamable un veí després d'una discussió en Algímia d'Almonesir (Castelló), segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
DETENCIÓN POR UN INTENTO DE HOMICIDIO
DETENCIÓN POR UN INTENTO DE HOMICIDIO
GUARDIA CIVIL
DETENCIÓN POR UN INTENTO DE HOMICIDIO

L'actuació de la Guàrdia Civil ha començat cap a les 11.00 hores d'este dijous, quan s'ha rebut un missatge del 112 en què s'indicava que a Algímia d'Almonesir s'havia produït una discussió entre dos veïns, en què un d'ells ha resultat cremat després de ser ruixat amb un líquid inflamable.

El ferit ha estat traslladat en helicòpter medicalitzat fins a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València.

Immediatament s'hi han desplaçat dels fets diverses patrulles que han iniciat una recerca per a localitzar el possible autor de l'agressió, el qual havia fugit per una zona abrupta i de difícil accés.

En suport de l'operatiu terrestres es va desplaçar al lloc un helicòpter del Servici Aeri de la Guàrdia Civil de la Zona de València per a intentar localitzar el suposat autor dels fets. A les 13.15 hores l'helicòpter va aconseguir localitzar esta persona en una zona anomenada 'La Nevera' d'Alcúdia de Veo, per la qual cosa efectius del dispositiu terrestre de recerca van procedir a la seua detenció. Es tracta d'un home de 39 anys i veí d'Algímia d'Almonacid, que ha estat arrestat com a suposat autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Les diligències instruïdes juntament amb el detingut seran lliurats al jutjat de Sogorb.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento