Comunitat Valenciana

EUPV exigix a Barberá que renuncie al seu escó al Senat "per ètica i higiene democràtica"

  • La coordinadora d'Esquerra Unida a la ciutat de València, Rosa Albert, ha criticat la decisió de l'exalcaldessa i senadora territorial, Rita Barberá, de suspendre la seua militància del PP però no renunciar al seu escó com a senadora en la cambra alta i li ha exigit que renuncie a l'acta "per ètica i higiene democràtica".

"Barberá només tenia una opció que passava per dimitir tant de les seues responsabilitats polítiques com dels seus càrrecs públics i ha optat, desgraciadament, per conservar el seu lloc al Senat, fet que diu molt de l'ètica política de la qual fora alcaldessa de la ciutat durant 24 anys", ha afirmat Albert en un comunicat.

En este mateix sentit, la dirigent de la formació d'esquerres ha insistit en la necessitat d'abandonament de Rita Barberá del seu escó. "Des d'EUPV exigim que, per higiene democràtica, renuncie al seu càrrec ja que ha estat la principal responsable del PP a la ciutat de València durant molts anys", ha subratllat Rosa Albert, qui ha afegit que la ciutadania "no entendria qualsevol altra actitud que no siga la de la dimissió immediata".

Segons la seua opinió, Barberá "ha demostrat, una vegada més, no estar a l'altura de les circumstàncies" i, a més, ha insistit en la necessitat de modificar la Llei "perquè, davant d'una situació d'estes característiques, d'ofici, se li puga retirar la seua condició, en este cas el de senadora".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento