Comunitat Valenciana

C's acusa Ribó de "forçar" a les guarderies a cobrar setembre sense descomptar les ajudes

  • El portaveu de C's a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha acusat este dijous l'alcalde, Joan Ribó, de "forçar" a les guarderies a cobrar el mes de setembre sense descomptar les ajudes. Sobre esta qüestió ha qualificat de "molt greu" que les famílies hagen d'abonar "fins i tot més de 250 euros extra per a escolaritzar els seus fills".

"Ens sembla inconcebible que Ribó hi haja permès que les guarderies vagen a cobrar als pares en el rebut del mes de setembre l'import de les ajudes que han d'aportar tant l'Ajuntament com la Conselleria", referint-se al xec escolar, bo infantil i beques menjador, ha assenyalat Giner en un comunicat.

Giner ha posat èmfasi en l'"alarmant situació de moltes famílies que el setembre i, a causa de a la incertesa provocada per l'administració, s'han vist obligats a no escolaritzar els seus fills perquè les ajudes no estan clares".

"Exigim a Ribó que treballe i resolga este assumpte de seguida", ha declarat el portaveu de C's, qui assegura que, a dia de hui, la situació "està provocant que moltíssimes mares hagen d'elegir entre treballar fora de casa o quedar-se a cuidar dels seus fills, una situació intolerable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento