Comunitat Valenciana

Bonig creu que Barberá "mereixia una eixida digna" i que haguera estat "molt millor" que abandonara el Senat

  • La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha apuntat este dijous que la trajectòria política de l'exalcaldessa de València i senadora Rita Barberá "mereixia una eixida digna", i alhora ha considerat que haguera estat "molt millor" que "abandonara la seua acta" en la cambra alta després que el Tribunal Suprem hi haja obert una causa contra ella per un presumpte delicte de blanqueig de capitals en el grup municipal popular a l'Ajuntament de València, en el marc del 'cas Imelsa'.

Tot i això, ha afirmat que "l'acta és personal, ella ha decidit mantindre-la en el grup mixt i legalment no es pot fer res".

Bonig s'ha manifestat en estos termes a preguntes dels periodistes als passadissos de les Corts Valencianes, on este dijous continua el ple del Debat de Política General. "Nosaltres respectant la presumpció d'innocència, creiem que una trajectòria tan brillant com la de la senyora Rita Barberá, amb les seues ombres i les seues llums en la gestió com tot el món, mereixia una eixida digna", ha destacat la popular.

En este sentit, ha assegurat que des del PPCV creuen que "per ella i pel partit era molt millor deixar l'acta, que en cap cas suposa un reconeixement de culpabilitat, sinó retirar-se per a defensar la seua honorabilitat", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento